Productiehuis De Lachende Paardebloem

Producties in het Wild

ellen 1 photoshop kleinArtistiek leider Ellen Kiewiet
Ellen is zangeres, actrice en theatermaakster. Sinds 1992 produceert, speelt en schrijft Ellen theaterproducties in eigen beheer en in opdracht en heeft daarmee door het hele land op de planken gestaan. In 2006 is zij neergestreken op het Hoogeland van Groningen en heeft samen met een aantal collega’s Productiehuis De Lachende Paardebloem opgericht in 2009. Onder de paraplu van Productiehuis zijn tot stand gekomen de toneelstukken ten Liefde van Ko van den Bosch; Duo-Behandeling; Wilde Rozen Dé Musical! die op 1 en 2 juli 2011 in de Stadsschouwburg van Groningen heeft gestaan en de Pimp de Krimp Revue. Voor meer informatie over Ellen zie
www.ellenkiewiet.com.

Productiehuis de Lachende Paardebloem werkt met collectieven, per project in wisselende bezettingen.

Aan Duo-Behandeling werken mee: John Hebel regie, Arjan Venekamp decor, Eileen Blackmore fotografie, Ellen Kiewiet/Anneke Jansma spel.

Aan Wilde Rozen dé Musical! werkten mee: De zangeressen en actrices van Vrouw Holland: Marieke Klooster en Karin Noeken, Alina Kiers, Ellen Kiewiet, Harmien Slier, Rommy Venema en theatergroep de Lesbus.
Fenna Besijn regie, Ellen Kiewiet teksten en muziek, Cas Straatman arrangementen, Maria Koyck decor, Alette Vleems kostuums.
www.wilderozendemusical.nl

Aan de de Pimp de Krimp Revue werkten mee: o.a. Imke Valkenhof, Maarten Smit, Bianca van Dijk, Moniek Bollen, e.v.
Helaas hebben we de Pimp de Krimp Revue niet kunnen produceren bij gebrek aan voldoende middelen. We danken de fondsen die wel een bijdrage hebben toegezegd voor het onderkennen van de waarde van de voorstelling. De realiteit van de aardbevingsproblematiek heeft de Pimp de Krimp Revue inmiddels ingehaald maar ook de Krimp nog een extra zet gegeven, de Pimp de Krimp Revue is daarmee actueler dan ooit. Hij ligt klaar op de plank, wie weet produceren we hem nog eens want de Revue staat een 'Hands On' mentaliteit voor onder het motto don't waste a good crisis!

Aan Ten Liefde van Ko van den Bosch werkten mee: Ruth Wermers regie, Herald Nobel en Ellen Kiewiet spel

/content

Natural World RapidWeaver theme by ThemeFlood